Despre Mine

Natura umană m-a fascinat întotdeauna. Tocmai de aceea, primii paşi în carieră i-am făcut la catedră, predându-le celor mici. După 10 ani în care am lucrat ca dascăl, drumul meu s-a schimbat.

Se vorbea in anii ’90 tot mai mult despre legenda cosmeticii, regretata doamnă Christine Valmy.

Am avut privilegiul să o cunosc personal şi să-mi fie mentor. Personalitatea sa complexă m-a fascinat. Îmi amintesc cu emoţie că, după ce vorbeam cu doamna Valmy, aveam o energie fantastică şi eram convinsă că orice vis poate deveni realitate.

După ce am absolvit  cursul de cosmetică la şcoala doamnei Valmy, am rămas ca lector la această şcoală, lucrând, în paralel, în cabinetul meu de cosmetică. Am  urmat mai multe specializări în ţară şi în străinatate: micropigmentare, cunoscuta mai ales sub denumirea de machiaj semipermanent şi pe care am urmat-o în Italia, la Biotek, diverse tipuri de machiaj, masaj somatic, reflexoterapie, masaj ayurvedic, nutriţie. Am format sute de cosmeticiene, multe plecate de mult din România. Am avut şi un cursant, singurul băiat, de altfel, Darius Stănese, cunoscut azi ca foarte bun specialist în tehnica pensatului. Mi-am dezvoltat propriul salon specializat în tratamente de mezoterapie, peeling chimic, microdermabraziune, extensii de gene şi sprâncene, micropigmentare.

Profesia de formator o desfăşor în paralel cu cea de cosmetician, dăruind din experienţa mea.

Daniela Dinca

Daniela Dinca

Lorem Ipsum

CONTACT

Adresa: Bulevardul Gheorghe Magheru, Nr. 35
Etaj 1, Interfon 013
Sector 1 | Bucuresti
(Vezi Harta)

Telefon: 0729.707.072

Email: office@danieladinca.ro

Bulevardul Gheorghe Magheru, Nr.35