Daniela Dinca

Beauty Expert si Trainer

Pasiunea mea pentru Beauty m-a adus de la catedra in cabinetul de cosmetica mai repede decat credeam. Acest lucru s-a intamplat pentru ca am avut norocul sa o intalnesc pe legenda cosmeticii, doamna Christine Valmy, pe care am avut-o drept mentor. Tranzitia a fost una extrem de usoara si benefica avand o asa ghidare.

Am inteles rapid cat de mult inseamna sa ai o indrumare buna atunci cand incepi o cariera sau cand o dezvolti. De aceea, toate cursurile mele sunt concepute astfel incat sa devin un mentor bun, asa cum si eu am avut, sa daruiesc cat mai bine ceea ce si eu am primit.

DESPRE MINE

Natura umană m-a fascinat întotdeauna. Tocmai de aceea, primii paşi în carieră i-am făcut la catedră, predându-le celor mici. După 10 ani în care am lucrat ca dascăl, drumul meu s-a schimbat.

Se vorbea in anii ’90 tot mai mult despre legenda cosmeticii, regretata doamnă Christine Valmy.

Am avut privilegiul să o cunosc personal şi să-mi fie mentor. Personalitatea sa complexă m-a fascinat. Îmi amintesc cu emoţie că, după ce vorbeam cu doamna Valmy, aveam o energie fantastică şi eram convinsă că orice vis poate deveni realitate.

După ce am absolvit  cursul de cosmetică la şcoala doamnei Valmy, am rămas ca lector la această şcoală, lucrând, în paralel, în cabinetul meu de cosmetică. Am  urmat mai multe specializări în ţară şi în străinatate: micropigmentare, cunoscuta mai ales sub denumirea de machiaj semipermanent şi pe care am urmat-o în Italia, la Biotek; diverse tipuri de machiaj, masaj somatic, reflexoterapie, masaj ayurvedic, nutriţie.

Cursuri pe care le-am urmat:

  • 1999 – Curs cosmetica – Christine Valmy Romania-  (2080 ore)
  • 2002 – Curs tehnician maseur – Christine Valmy Romania-  (2080 ore)
  • 2005 – Curs masaj ayurvedic, Milano, 60 ore
  • 2009 – Curs microdermabraziune si peelinguri chimice, Wroclaw, Polonia
  • 2012 – Curs make-up – Scoala 10 Plus
  • 2012 – Curs nutritie, Scoala 10 Plus, 1080 ore
  • 2013 – Curs dermopigmentatie, Biotek, Italia, 60 ore
  • 2014 – Curs extensii gene, Tabya
  • 2015 – Curs microblading, Pescara- Italia
  • 2016 – Curs mezoterapie cu microace

experienta:

ani de experienta ca trainer

ani de experienta in cosmetica

+ cursanti

Am format sute de cosmeticiene, multe plecate de mult din România. Am avut şi un cursant, singurul băiat de altfel, Darius Stănese, cunoscut azi ca foarte bun specialist în tehnica pensatului. Mi-am dezvoltat propriul salon specializat în tratamente de mezoterapie, peeling chimic, microdermabraziune, extensii de gene şi sprâncene, micropigmentare.

Profesia de formator o desfăşor în paralel cu cea de cosmetician, dăruind din experienţa mea.