Microdermabraziune

Microdermabraziune & peeling chimic

Din cauza poluării excesive, a expunerii la soare, a oboselii, stresului, dar şi a alimentației sărace în vitamine şi minerale, tenul nostru nu mai e bine oxigenat, capătă o culoare pământie, e lipsit de suplețe şi fermitate, îl simțim „încărcat”, iar produsele pe care le aplicam rămân la suprafața pielii, fără a avea vreun efect. Alături de toate acestea, anii îşi lasă şi ei amprentele, iar cu cât pielea e mai îngroşată, cu atât ridurile vor fi mai adânci.

Exfolierile controlate efectuate în salonul de cosmetică reprezintă soluții noninvazive, cu efect rapid, şi de aceea se folosesc în toate centrele de înfrumusețare.

Microdermabraziunea este una dintre cele mai cunoscute şi mai des folosite metode de exfoliere. Se efectuează cu ajutorul unor capete ce au aplicate cristale de diamant, iar intensitatea cu care se lucrează se poate controla şi regla cu ușurință, astfel încât să nu existe pericolul lezării pielii.

Alături de microdermabraziune, peelingul chimic noninvaziv efectuat în salonul de cosmetică este şi el o soluţie deosebit de eficientă pentru exfolierea şi regenerarea pielii.

Cursul se adresează cosmeticienelor care vor să-şi completeze şi să-şi perfecţioneze tehnica de lucru din salon.

Microdermabraziune plus peeling chimic

CONTACT

Adresa: Bulevardul Gheorghe Magheru, Nr. 35
Etaj 1, Interfon 013
Sector 1 | Bucuresti
(Vezi Harta)

Telefon: 0729.707.072

Email: office@danieladinca.ro

Bulevardul Gheorghe Magheru, Nr.35